آرشیو مطالب

1399 1398 1397

آمار

افراد آنلاین : 1 نفر
بازديد امروز : 18
بازديد ديروز : 25
بازدید ماه قبل : 641
بازدید سال قبل : 3792
كل بازديدها : 30748
تعداد مطالب : 67
تعداد نظرات : 1
تعداد کاربران : 0
آخرین بروزرسانی : 1399/2/11
PageRank 0 out of 10

زمان مراجعه به روانشناس چه موقع است؟

بسیاری از افراد نمی‌دانند که چه موقع باید به روانشناس مراجعه کنند. به همین دلیل مشکلات جدی و غیرقابل حل می‌شوند، برخی نیز بیش از حد به مشاوره وابسته‌اند. این نکات کمک می‌کند تشخیص دهیم چه موقع باید به روانشناس مراجعه کنیم.

چه موقع باید به روانشناس مراجعه کنیم؟


ستاره | سرویس روانشناسی - برخلاف تصور عموم لازم نیست دیوانه، ناامید یا در آستانه‌ی فروپاشی باشید که به روانشناس نیاز پیدا کنید. در عین حال، رواندرمانی برای هر چالش کوچک در زندگی نیز ضروری نیست. به خصوص اگر تیم پشتیبانی قوی از دوستان و خانواده داشته باشید؛ بنابراین از کجا می‌توانیم بفهمیم که چه موقع باید به روانشناس مراجعه کنیم؟


چه موقع باید به روانشناس مراجعه کنیم؟

بیشتر انسان‌ها می‌توانند حداقل گاهی اوقات در زندگی از مزایای رواندرمانی بهره‌مند شوند. گاهی اوقات نشانه‌ها واضح و مبرهن هستند و گاهی نیز ممکن است کمی احساس بد داشته باشید و ندانید واقعا چیست و از کجا آمده؛ بنابراین به آرامی به راهتان ادامه می‌دهید و سعی می کنید زندگی پرمشغله خود را حفظ کنید تا زمانی که این احساس بد در زندگیتان ثابت شود و به نقطه‌ای برسد که دیگر نمی‌توانید آنرا مدیریت کنید. قبل از رسیدن به این نقطه، ما به شما ۵ نشانه معرفی می‌کنیم که با بروز آن‌ها لازم است به روانشناس مراجعه کنید.


۱- احساس ناراحتی، عصبانیت یا احساس اینکه خودتان نیستید

غم غیرقابل کنترل، خشم و ناامیدی ممکن است نشانه‌هایی از مسائل روحی باشد که می‌تواند با رواندرمانی بهبود یابد. اگر بیشتر یا کمتر از حد معمول غذا می‌خورید یا می‌خوابید، از خانواده و دوستانتان دور افتاده‌اید، یا فقط احساس رخوت می‌کنید، پیش از بروز مشکلات جدی که بر کیفیت زندگیتان اثر بگذارد، با کسی صحبت کنید. اگر این احساسات به نقطه‌ای رسید که برایتان سوال ایجاد شد که آیا اصلا زندگی ارزش زندگی کردن دارد یا نه، یا فکر مرگ و یا خودکشی به سرتان زد، خیلی زود به روانشناس مراجعه کنید.


۲- سوء مصرف مواد، الکل، پرخوری یا رابطه جنسی افراطی

زمانی که بیرون از خودتان به دنبال چیزی یا رفتاری برای داشتن احساسی بهتر می‌روید، لازم است مهارت‌های حل مسئله‌ی شما بهبود یابد. اگر احساس می‌کنید که قادر به کنترل این رفتار‌ها نیستید یا نمی‌توانید علی رغم تبعات منفی این اعمال آن‌ها را کنار بگذارید، ممکن است با اعتیاد یا وسواس درگیر باشید که نیازمند درمان است.

۳- کسی یا چیزی مهم را از دست داده‌اید

غم می‌تواند فرایندی طولانی و سخت باشد که بدون حمایت یک متخصص تحمل آن غیر ممکن باشد. در حالی که ممکن است همه در این دوران به رواندرمانی نیاز نداشته باشند، هیچ شرمی وجود ندارد که برای روبرویی با غم از دست دادن معشوق، طلاق یا جدایی‌های خاصی مثل از دست دادن شغل به کمک یک متخصص نیاز داشته باشید.

بیشتر بدانید: اختلال سوگ چیست و چه علائم و خطراتی دارد؟

۴- پس از یک ضربه‌ی روحی

اگر سابقه‌ی سوء استفاده، بی توجهی یا ضربه روحی دیگری داشته باشید که به طور کامل آن را حل نکرده‌اید، و یا اگر خود را قربانی یک حادثه، بیماری مزمن یا یک رویداد ناگوار دیگر می‌دانید، هرچه زودتر به روانشناس مراجعه کنید، زودتر می‌توانید راه‌های مقابله با آن‌ها را پیدا کنید.‌


۵- نمی‌توانید کار‌هایی که دوست دارید را انجام دهید

آیا همه‌ی کار‌هایی که زمانی از آن‌ها لذت می‌بردید را کنار گذاشته‌اید؟ اگر اینطور است، دلیل آن چیست؟ بسیاری از مردم متوجه هستند که احساسات و تجربیات دردناک آنها را از ارتباط با دیگران، تفریح یا بیرون رفتن دور نگه می‌دارد. این یک چراغ خطر است که به شما می‌گوید چیزی در زندگیتان سر جایش نیست.

بیشتر بدانید: علائم افسردگی چیست؟ آیا انواع افسردگی را می شناسید؟

چه موقع باید به روانشناس مراجعه کنیم؟

سخن آخر

اگر به این نتیجه رسیدید که رواندرمانی ارزش یکبار امتحان کردن را دارد، تصور نکنید که قرار است تمام عمرتان را به روانشناس مراجعه کنید. درواقع بر اساس یک تحقیق، بیشتر افراد با ۷ تا ۱۰ جلسه رواندرمانی احساس بهتری داشته‌اند؛ و بر اساس یک مطالعه‌ی دیگر ۸۸ درصد مردم که به روانشناس مراجعه می‌کنند گزارش داده‌اند بعد از اولین جلسه بسیار احساس بهتری داشته‌اند.

اگر چه بیماری‌های روحی شدید به مداخلات متمرکزتری نیاز دارند، بیشتر افراد از درمان‌های کوتاه مدت و هدف محور بهره‌مند می‌شوند که در آن به بررسی یک مشکل یا چالش خاص در زندگی یا تصمیم گیری درباره‌ی مقوله‌ای مشخص می‌پردازد. فرصت بدون سانسور صحبت کردن با یک متخصص بی طرف و بدون ترس از قضاوت می‌تواند زندگی شما را تغییر دهد.

منبع: ستاره


[ بازدید : 93 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]